Populaire buikbanden

Populaire buikbanden

Buikbanden zijn altijd populair geweest en waarschijnlijk blijft dit ook nog wel even zo. De buikbanden zijn in eerste instantie uitgevonden om het voor zwangere vrouwen iets gemakkelijker te maken. Behalve dat buikbanden helpen om het gewicht van vrouwen te verlichten, geven ze ook extra steun in de rug.

Sinds enkele jaren heeft de buikband een ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het niet alleen meer een praktisch item is. De buikbanden van tegenwoordig worden van steeds meer materialen gemaakt en zijn steeds moderner. Hierdoor worden buikbanden alleen maar populair.

Veel vrouwen dragen tegenwoordig een buikband omdat het mooi is en niet zozeer omdat het veel steun geeft.

Wat maakt een buikband populair?

Als je zwanger bent, groeit je buik uit tot een ware bult. Binnen in die buik gebeurd iets wat tot op de dag van vandaag als een wonder wordt beschouwd. Elke twee seconden wordt er ergens op de wereld een baby geboren, maar het is en blijft een bijzonder gebeuren. Het vrouwen lichaam gaat geheel volgens de natuur zijn gang en geeft een baby alle voedingsstoffen en ruimte om te groeien. Dit vergt van de aanstaande moeder veel energie, uithoudingsvermogen en geduld. Daarom mag je ontzettend trots zijn op je zwangere buik. Je bent immers niet dik, er groeit een nieuw mensje in je lichaam. Met een buikband leggen zwangere dames de nadruk op hun buik. Door een felle kleur te kiezen, een leuk patroon of door een pakkende tekst midden op hun buik, wordt de aandacht nog extra naar dat bijzondere plekje toegetrokken. Dat buikbanden populair zijn (en zullen blijven) is dus zeker niet vreemd. Maar dan is er ook nog eens een gigantisch groot aanbod in buikbanden! En hoe weet je nou wat populaire buikbanden zijn en wat minder populaire buikbanden zijn? We zetten het hieronder even voor je op een rijtje.

Populaire egale buikbanden

De meeste populaire buikbanden, zijn nog altijd de buikbanden die egaal van kleur zijn. Deze buikbanden zijn niet alleen gemakkelijk te combineren, maar ook makkelijker te verbergen, als je de buikband voor steun draagt. Populaire kleuren zijn:

  • Zwart
  • Wit
  • Bruin
  • Blauw
  • Roze
  • Rood

Populaire buikbanden met print

Wil jij echt de show stelen? Ga dan voor een print op je buikband. Een drukke print trekt alle aandacht en doordat er ontelbaar veel kleuren zijn, kan je naar hartenlust combineren met je overige garderobe. Let er wel op dat een drukke buikband het mooiste te combineren is met ‘rustige’ kleding. Anders wordt het geheel veel te druk. Wil je origineel zijn? Draag dan een buikband met een koeien print, tijger print of zebra print zijn ook erg modern tegenwoordig. Met een delfts blauw print ben je ook echt origineel!

Populaire buikbanden met tekst

Wil jij je uitgerekende datum vermelden? Het geslacht of een leuke spreek of zin? Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan het wel vinden of laten maken. Wees dus lekker creatief! “Hey spruit, kom jij er binnenkort uit?” zijn opmerkingen die zeker de aandacht zullen trekken, waar je ook bent.

Copyright 2018 buikbanden.info