Leuke Positiekleding kopen bij Prenatal

Positiekleding kopen

Als zwangere vrouw begint je buik na een week of 12/ 13 te groeien. Voor die tijd zit de baarmoeder nog verstopt achter je schaambeen en na die tijd komt hij er langzaam maar zeker achter weg.

Het is per vrouw verschillend wanneer ze positiekleding nodig heeft. De ene vrouw heeft echt rond de 13e week al positiekleding nodig, maar er zijn ook voorbeelden van vrouwen die een gehele zwangerschap hun eigen kleding aan kunnen. Dit heeft niet alleen te maken met de lichaamsbouw van de vrouw, maar ook met de kleding die ze al in haar kast heeft hangen.

Positiekleding wordt in eerste instantie vaak verkocht omdat de oude kleding niet meer lekker zit. Het gaat dan vooral om broeken, omdat de knopen en ritsen als eerste in de weg gaat zitten. Zeker bij vrouwen met een zittende baan, wordt dit al snel vervelend. In eerste instantie is het nog wel op te lossen door creatief te zijn met een elastiekje (de ene kant van het elastiekje door het knoopsgat, de andere om de knoop heen), maar dan is het wel zo mooi als de zwangere vrouw ook nog eens een shirt aan heeft die lang genoeg is.

Positie broeken kopen

Als je je eerste positie broek gaat kopen, is persoonlijk advies prettig en belangrijk. Bij Prenatal werken dames die veel ervaring hebben met baby’s en positiekleding. Zij kunnen je daarom goed adviseren. Belangrijk: Koop een broek in je EIGEN kledingmaat. Ga dus nooit broeken op de groei kopen. Positie broeken zijn zo gemaakt dat ze, gedurende de zwangerschap, met je buik mee groeien. Een positie broek is eigenlijk een heupbroek (zonder knopen of ritsen) met een stuk elastische stof erboven die je over je buik kan dragen. In de winter bedekt het elastiek je gehele buik, in de zomer is het stuk elastiek een stuk dunner, zodat je een soort ‘riem’ om hebt. Hoewel er geen knoopsgaten of ritsen in je positie broek zitten, zitten er vaak wel lusjes voor je riem, die kan je dan onder je buik dragen. Positie broeken zijn er in vele varianten, van netjes tot sportief. Naast broeken kan je ook rokken of rokjes en jurken kopen. Laat je goed informeren door de verkoopster van Prenatal, zij zal goed kunnen inschatten welke broek je nu past en welke je over enkele maanden nog steeds past.

Positie shirts kopen

Als je toch bij Prenatal aan het kijken bent voor positiekleding, neem dan ook een kijkje bij de shirtjes. Je ziet dat er geen ‘buik’ in de stoffen zit. De shirts zijn echter wel langer en lopen aan de voorkant rond af. Zelfs aan het einde van je zwangerschap kan je dit dan nog aan.

Leuke Positiekleding kopen bij Prenatal

Als je graag leuke en moderne positiekleding wilt, ben je bij Prenatal aan het juiste adres. Prenatal heeft diverse merken in haar assortiment en de collectie veranderd regelmatig. Bovendien is de kwaliteit van de leuke positiekleding van Prenatal goed. Je wilt immers dat je er gedurende je hele zwangerschap goed uit ziet en het moet vooral comfortabel zijn.

Positiekleding van Prenatal na de zwangerschap

Als je eenmaal bevallen bent, is de kans groot dat je nog enkele weken je positiekleding blijft dragen. Je lichaam heeft wat tijd nodig om weer in zijn normale vorm te komen en bovendien is alles nog wat beurs. Ruim zittende positiekleding is daarom alleen maar fijn om te dragen. Tijdens de kraamdagen kan je speciale positie pyjama’s dragen, waar vaak ook een systeem voor borstvoeding in verwerkt zit.

Copyright 2018 buikbanden.info