Buikbanden mode

Zwanger

Als jij op zoek bent naar een buikband, ben je waarschijnlijk zwanger. Van harte gefeliciteerd! Het kan ook zo zijn dat jij een buikband cadeau wilt geven aan iemand die zwanger is. Een ontzettend leuk en origineel cadeau, een moderne buikband.

Zeker als je voor de eerste keer een buikband koopt, weet je misschien niet zo goed waar je op moet letten. Buikbanden zijn er in verschillende maten en kleuren. Je kan een egale buikband kiezen (één kleur), een buikband met een print of een buikband met een leuke tekst erop.

Wat je ook kiest, jij wilt natuurlijk wel graag een moderne buikband! Want, ook al ben je zwanger, jij wilt er nog lekker modern uitzien. Een mode buikband is dan vooral een aanvulling op je outfit en zeker niet ouderwets of lelijk!

Wanneer koop ik mijn mode buikband?

Wanneer jij je moderne buikband koopt, is geheel aan jezelf. Gemiddeld komt er rond de vijftiende week een beginnend buikje bij zwangere vrouwen, maar dit is natuurlijk een richt lijn. Zeker als het je tweede of meerdere kindje is, kan het veel eerder zichtbaar zijn. Als je buik pas later zichtbaar wordt, is er nog niets aan de hand. Sommige baby’s liggen nou eenmaal wat dieper in de buik verscholen. Met ongeveer twaalf weken zwangerschap komt je baarmoeder boven je schaambeen uit en kan alles iets gaan uitzetten. Dit kan als gevolg hebben dat jij de knoop van je broek niet meer dicht krijgt. Voor positiekleding kan het nog te vroeg zijn, maar met een mode buikband zorg jij ervoor dat het toch nog lekker zit en dat het er leuk uitziet. Trek je buikband over je knoopsgat heen, zodat dat gedeelte in ieder geval afgedekt is. Wil je nog niet met je kleine buikje showen? Dan kan je een shirt of vest over je buikband dragen. Op deze manier lijkt het net of je een lang topje aanhebt onder je kleding en ziet niemand dat het een buikband is. Jij profiteert er echter wel van dat je open broek onzichtbaar blijft en niemand ziet nog dat jij een buikband draagt. Begint je buikje echt te groeien en wil je hem aan de hele wereld laten zien? Vooral doen! Zwangere vrouwen mogen met recht trots zijn op hun buik en die mag gezien worden met een mode buikband. Draag een buikband over je kleding en leg daarmee de nadruk op je groeiende kindje.

Mode buikband met print

Draag een spijkerbroek of simpele (egale) andere broek. Doe daarop een strak shirt (ook positiekleding kan strak vallen!) en schuif je buikband met print eroverheen. Nu richt je alle aandacht op je buik. Door een moderne print te kiezen en dit te combineren met bijvoorbeeld sieraden, krijg je een echte mode buikband.

Mode buikband met tekst

Op buikbanden kan je een tekst laten printen. Sommige modellen zijn al voorgedrukt, bijvoorbeeld met de volgende teksten:

  • Due date:
  • Made by
  • Little boy/girl inside
  • Don’t touch!

Egale mode buikband

Om net even een extra touch te geven, kan jij natuurlijk ook een egale buikband kiezen in een felle kleur. Lekker opvallend, maar toch niet te specifiek. Een knalroze buikband bij een geheel witte of zwarte outfit staat super!

Copyright 2018 buikbanden.info